Events

EVENTS

29. maj 2019

Gå med i skoven i Augustenborg og hør korte historier på turen


Onsdag 19. juni kl. 19-20.30 kan du gå med på en 4 km lang tur i den grønne Augustenborg-skov. KulturHub Sønderborg er vært for turen.


Vi slentrer igennem skoven og mikser motion, natur, kultur og hyggeligt samvær. På turen nyder vi det grønne omkring os, lytter til fuglenes sang, ser glimt af vandet. Og får en dram til at styrke os på.


Undervejs stopper vi flere steder, hvor du får korte fortællinger om H.C. Andersens ophold på slottet, historiske anekdoter mv.


Det er gratis at gå med, da Kulturhubben ønsker at fejre sin 1 års fødselsdag. Du skal bare møde op ved P-pladsen ved Augustiana Kunstcenter Palævej 12, 6440 Augustenborg. Spørgsmål kan du sende til os på en mail til info@kulturhub.dk

3. maj 2019

Gå med i skoven og hør korte historier på turen


Tirsdag 14. maj kl. 19-20.30 kan du gå med på en 4,5 km lang tur i den lysegrønne Sønderskoven. KulturHub Sønderborg er vært for turen.


Vi slentrer igennem skoven og mikser motion, natur, kultur og hyggeligt samvær. På turen suger vi det grønne forår til os, lytter til fuglenes sang, ser glimt af sø og sund. Og får en dram til at styrke os på.


Og så gør vi holdt undervejs, hvor du får en kort fortælling om at gå og vandre, noget der har inspireret mange anerkendte forfattere, forskere og videnskabsfolk gennem tiden.


Du giver 20 kr. for at gå med. Du kan bare møde op ved P-pladsen ved Egetofte Naturskole på Egetoftevej, Sønderborg eller du kan fortælle os, at du/I kommer ved at sende os en mail på info@kulturhub.dk

10. december 2018

Fra os til alle Jer - en julehilsen fra Kulturhub'en

 

I december har KulturHub Sønderborg hængt mere end 20 forskellige  juletekster op som en julehilsen til kommunens borgere centrale steder i Sønderborg, Broager, Gråsten, Augustenborg, Nordborg, Guderup og Ulkebøl.

 

Bag juleteksterne inviteres alle til at fotografere teksterne og indsende dem til Hub'ens Instagram #kulturhubsonderborg. Dem, der gør det, deltager i en lodtrækning om Karsten Skovs bog "Enkeland" om enkerne i 1. verdenskrig og et gratis medlemskab.

 

Forfatteraften med bog-samtale  

 

I samarbejde med Alssund-gruppen af forfattere arrangerer KulturHubben en forfatteraften på Den Gamle Kro i Gråsten torsdag 21. februar kl. 19-21.

 

I samtale med Steen Bille, formand for KulturHub'en, vil Tabea Petersen fra Gråsten og Andrias Andreasen fra Sønderborg fortælle, hvorfor og hvordan de er blevet forfattere. Og hvordan det er at udgive egne bøger selv og på forlag.


Entréen koster 30 kr.

 

Aftenens samtale vil blive optaget af Sønderborg LokalTV.

 

 

Bliv en god fortæller på workshop

 

Kom og lær, hvordan du lærer at blive en god og gribende mundtlig fortæller ved fire workshops fire onsdage i á to timer i marts.

 

Underviser er Mads Lund, erfaren fortæller og lærer på (rolle)spil efterskolen Epos i Fynshav.

 

Prisen for hele forløbet bliver 200 kr.

 

 

Kontakt os

  6400 Sønderborg

 25 67 51 86

CVR  39617072

KulturHub Sønderborg

KulturHub Sønderborg er en forening, der ønsker at skabe varierede kulturaktiviteter og -events i Sønderborg Kommune.


Kontingent:  Èn person     250 kr.

Kontingent:  En husstand 400 kr.


Reg. 5397 - kontonr. 0245444