Digtoplæsninger i kaffestuen
Lokale ansigter viser mod ved at læse egne tekster højt

Mod!. Det er det 3-5 mennesker viser ved at møde op i Centralhotellets kaffestue i Odder og læse op foran de tilhørere, der sidder med kaffen, téen og kagen på bordet.

Det foregår søndag eftermiddag den 20. februar fra kl. 14 og indtil der ikke er flere digte at læse op, dog med et sidste punktum kl. 16.

Bag kulturtilbuddet står KulturHub Odder, der med et kort tilløb har givet eventen titlen "pop op oplæsninger", fordi oplæsere og gæster skal opleve en afslappet og hyggelig tid sammen.

Tre uger før dagen har Pernille Korsgaard, Ian Mason og Randi Petzerling tilmeldt sig som oplæsere af hver deres forskelligartede tekster.

Derfor er der plads til flere, som nu ved, at de ikke kommer til at stå alene foran et publikum. Det vil være trygt at  læse op i selskab med andre ligesindede.

Har du fået lyst til også at læse dine tekster op, så skriv til formand@kulturhub.dk eller ring til formand Steen Bille på 25 67 51 86.

Vi må være højst 50 i stueetagen ifølge brandmyndighederne. Vi tager højde for eventuelt nye coronarestriktioner, der måtte gælde den 20 februar.

To kommende events

Pop op oplæsningen er det første af foreløbig tre programsatte kulturtilbud i foråret. De to andre er:

  • En aften torsdag den 17. marts i Centralhotellet om at have sine rødder langt fra Danmark. Simon Quintal fortæller om at være efterkommer mytteristerne på det britiske flådeskib Bounty i 1789 i Polynesien og Hans Peter Jensen fortælller historien om at være født i en by i Equador, hvor hans mor, søster og ene brod stadig lever

  • En sommeraften torsdag den 2. juni på borgruinen Bjørnkjær ved Hou, hvor en af landets mest erfarne middelalder-historikere Rikke Agnete Olsen vil fortælle levende om voldsteder og borge i Odder Kommune

Pop op oplæsning på plads
Borgere læser egne digte og tekster op