Dommerkomitéen har valgt billeder ud
En kvinde og fem mænd har peget på 50 billeder, der skal udstilles og otte vindere

Så er de 50 billeder valgt ud, som skal udstilles udendørs i minimum resten af juni på gågaden i Odder. 

Det samme er de otte billeder, der hver især præmieres for at blive valgt som det bedste inden for en af otte kategorier, som KulturHub Odder har besluttet skal være særpriser.

Alle billeder er sendt ind til den fotokonkurrence, kulturforeningen havde kørende hele maj måned. Vi lagde op til, at enhver kunne sende et foto af deres favoritsted ind til kulturhub.dk. Det gjorde 34 forskellige fotografer, der indsendte i alt 67 billeder.

Alle billeder er nu kigget efter i sømmene af en dommerkomité udvalgt af foreningen for hver deres kompetencer.

De otte kategorier, der hver fået en vinder, er: Den smukkeste sol op- og nedgang, et stemningsfuldt sted, et hyggeligt og rart sted, det fototekniske bedste foto, foto og tekst passer godt sammen, lyst til at tage på picnic, et farvestrålende foto og et foto der inspirerer til en gåtur.

Dommerkomitéen

Her er de fem, der udgjorde dommerkomitéen. Fra venstre: Jytte Sørensen fra KulturHub Odder, Preben Smedegaard fra Odder Fotoklub, Arne Sørensen, direktør for Kvickly Odder, Peter Astrup, næstformand i Køb Odder, og Lars Aarø, freelance fotograf.

Udstillingen åbner lørdag den 12. kl. 11 med en overrækkelse af de otte sponserede præmier, korte taler, bobler til de voksne og sødt til børnene.

Det foregår midt på gågaden ved Tværgade, hvor alle er velkomne.

Udstillingen er en del af Kvickly Odders kampagne "noget for noget", hvorfra KulturHub Odder fik 20.000 kr. til aluplade-tryk af 50 billeder. Kvickly har siden sponseret vin til åbningseventen. Hensigten med støtten var, at bidrage til at skabe liv nær butikkerne efter coronanedlukningen.

De otte præmier, der skal uddeles, er gavekort på 500, 300 og 200 kr. fra Køb Odder, gavekort på 500 kr. fra billedtrykfirmaet Illux i Skanderborg, et gavekort på 300 kr. fra fru Møllers Mølleri, den nyudkomne bog fra Brandbygegård "Lone Landmands kager", fotograf Ann Malmgrens smukke billedværk "Tivoli - en eventyrlig blomstrende have", bogen "GÅ - en hyldest til vandringen" fra Gads Forlag, kopiering af billeder til dommerkomitéen fra Odder Avis, Dalum Byg for udstillingshegn og Odder Kirkecenter for at huse komitéens vurderingsmøde.

Vind bogen "GÅ"
Beskriv dine gåture for os og send historien til os