Vis os dit favoritsted og deltag i vores fotokonkurrence
Dit billede kan blive udstillet og vinde en præmie

Ser du dig omkring, brager foråret igennem med lys og farver. Derfor er vi ivrige efter at sende en fotokonkurrence ud til alle borgere i Odder Kommune med en klar opfordring:

Send os et billede af det sted, du finder smukkest eller hyggeligst at være på i kommunen. 

Starten går 1. maj og fortsætter hele måneden igennem.

Gør du det, kan dit billede blive valgt ud til at blive udstillet i juni måned i gågaden og på Torvet i Odder. Dato for fernisering og præmieoverrækkelse kommer senere, når de sidste aftaler er på plads.

På den måde vil KulturHub Odder gerne bidrage til at skabe mere liv i butikslivet. Samtidig vil vi gerne inspirere folk til at opleve nye steder, de måske ikke kender så godt, og derefter besøge dem.

Steder fortjener opmærksomhed


Kulturforeningen har været så heldig at få en donation fra Kvickly Odder til at trykke et større antal udvalgte billeder på vejrbestandige aluplader, så de kan stå udendørs. Efter endt udstilling, får fotograferne tilbudt billederne.

Men vi har også et andet formål med at åbne en fotokonkurrence for alle. Vi vil gerne give alle borgere uanset alder og bopæl lejlighed til aktivt at dele steder, de synes fortjener mere opmærksomhed. Uanset om det er til vands, på land, i skov, på strand, i by.

Men kun billeder af offentligt tilgængelige steder kan deltage i konkurrencen.

Se reglerne for konkurrencen her

Fotos skal sætte fut i butikslivet


I vores øjne kan det blive en fest at modtage, hvad vi håber bliver mange og meget forskelligartede billeder taget med kamera eller mobiltelefon. 

Det vil gøre det til en unik oplevelse for dem, der kigger forbi billederne, og for butikkerne, der forhåbentlig kan tiltrække flere kunder på grund de udstillede billeder.

Alle billeder, der lever op til reglerne, vil blive vist på KulturHub Odders hjemmeside, mange af dem også på vores Facebook- og Instagram sider.

Det er ikke KulturHub Odder alene, der vælger de billeder ud, der skal vises i juni. Vi har samlet en dommerkomité, der tager sig af dén opgave:

Arne Sørensen, direktør for Kvickly Odder Lars Juel, formand for Køb Odder
Lars Aarø, freelance fotograf
Preben Smedegaard fra Odder Fotoklub
Jytte Sørensen fra vores bestyrelse.

Konkurrencen byder på en række sponserede præmier doneret af

Gavekort fra Køb Odder
Gavekort fra Illux A/S i Skanderborg
Fotobog fra Fotograf Ann Malmgren, Fotografikurser.dk
"
Lone Landmands kager" af Lone Vitus, Brandbygegård
Gavekort fra Fru Møllers Mølleri

Og vi arbejder stadig på at få flere spændende præmier at dele ud.

Fotokonkurrencen er en udløber af Kvickly Odders Uddeling af en million kroner til at hjælpe butikslivet i gang igen efter den langvarige coronanedlukning. KulturHub Odder modtog 20.000 kr. fra puljen “Noget for noget”.

Når du sender et eller maksimum tre billeder ind, skal du benytte denne formular

Oplæsning i en coronatid
Du skriver til os og vi kommer ud til dig og læser en tekst højt