Kom til valgmøde om sprælsk kulturliv

23. september 2021 sætter KulturHub Odder fokus på politikernes holdninger til et aktivt kulturliv i kommunen inden kommunalvalget

Registrations are closed
Kom og giv din mening om et levende og sprælsk kulturliv i kommunen til kende i Teatersalen på Centralhotellet i Odder.

Torsdag den 23. september kl. 19.00 - 21.00 er KulturHub Odder vært for et valg- og debatmøde om morgendagens kultur, den folkelige kultur, græsrodskultur, kommerciel kultur og økonomisk støtte til kulturlivet i alle dens former.

Byrådspolitikere fra Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, SF, Venstre, Enhedslisten og Radikale Venstre er klar til at give deres bud på en fremtidsrettet kulturpolitik fra debatlystne kulturaktører og borgere.

Teatersalen , som mange Odder-borgere har gode minder fra, åbnes i efteråret for foreninger, der ønsker at afprøve salen som et måske kommende, aktivt kultursted.

KulturHub Odders håb for valgmødet er, at vi får drøftet den politiske støtte og økonomiske opbakning til varierede typer kulturaktiviteter - ikke blot i Odder by, men overalt i kommunen.

Da valgmødet først foregår 23. september, forventes vaccinationsprogrammet mod coronavirus er være nær afsluttet. Dermed vil samfundet generelt set være genåbnet uden restriktioner. Er der stadig restriktioner om forsamlingsomfang til den tid, vil vi gennemføre valgmødet som et onlinemøde.

 


Dato & tid
torsdag
23. september 2021
19.00 21.00
Adresse

Centralhotellet - Teatersalen

Indgang fra Aabygade 3
8300 Odder
Danmark
--Centralhotellet - Teatersalen--
Få kørselsvejledning
Arrangør

KulturHub Odder

info@kulturhub.dk
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.