Vinylhistorier og god musik - kun for mænd

Kom og del dine vigtige pladeøjeblikke, lys til andres historier og nyd musikken på pladetallerkenen

Registrations are closed
Nyd gode vinylhistorier i hyggeligt selskab

Mange mænd har stærke minder om en eller flere vinylplader, der har betydet noget særligt for dem eller ligefrem har været et vendepunkt i deres liv.

Det er de historier, vi i KulturHub Odder håber I vil dele denne aften, mens vi drikker et glas whisky, øl eller vand, I spiller favoritplader I har taget med, fortæller og vi hygger os sammen i et rendyrket pladeunivers med LP'erne på en pladetallerken.

Alder betyder intet - hverken for deltagerne eller for de plader, der bliver spillet for hinanden inden fortællingerne ryger over bordet. Vinylen kan være en soulplade fra 60'erne, Rolling Stones, Alrune Rod, indisk musik, David Bowie, metal, pop, pigtråd, hip hop, elektronisk, jazz, Savage Rose mv.

Aftenen er kun for voksne mænd, dvs. over 18 år, og er sat i værk, fordi mænd sjældent ses til kulturarrangementer på muséer, teatret gallerier, i Musikhuset osv...

Her spiller I mænd hovedrollen sammen med jeres gode vinylhistorier, I gerne vil dele med hinanden. Men meld dig også til, hvis du bare vil hygge dig med at høre de gode historier.       

Aftenens vært er Steen Bille, formand for KulturHub Odder og mangeårig lytter til vinylplader.   Der er plads til 12 deltagere. 

Det koster 25 kr. at være med, mens medlemmer af KulturHub Odder kommer gratis med.

Dato & tid
onsdag
11. oktober 2023
19.00 21.30
Adresse

Madam Bach

Jernaldervej 35
8300 Odder
Danmark
--Madam Bach--
Få kørselsvejledning
Arrangør

KulturHub Odder

info@kulturhub.dk
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.