Bestyrelsen

Kontakt os gerne 

Steen Bille

Formand

formand@kulturhub.dk

Steen Bille har 35 års arbejde som journalist bag sig. Halvdelen af den tid var han ansat  i DGI og skrev om alle hjørner inden for foreningsliv.

I godt 20 år lavede han frivilligt arbejde i Mårslet. Få år siden medstifter af KulturHub Sønderborg og nu medstifter af KulturHub Odder. Far til to nu voksne sønner.

Henning Dinsen

Kasserer

finans@kulturhub.dk

Henning Dinsen er født i Odder og medejer af it-firmaet Odoo House. Han har mange års forenings-arbejde bag sig bl.a. som tidligere formand og kasserer for Odderegnens forening for bygnings- og landskabskultur samt kasserer i en række foreninger som Odder Roklub, Økologiens Have og aktuelt Lions Odder. Far til en søn.

Jytte H. Sørensen

Bestyrelsesmedlem

jytte@kulturhub.dk

Jytte Sørensen er læreruddannet i folkeskolen, men virker nu som kirke- og kulturmedarbejder i Odder Kirke med særligt fokus på børnene. Mor til tre og farmor til to.


Anni Trier

Suppleant

info@kulturhub.dk

Anni Trier, medstifter af KulturHub Odder og før det KulturHub Sønderborg. Født i Odder, uddannet datamatiker, mangeårig underviser i it og nu it-konsulent i Odder.

Årelang foreningsbaggrund som formand for en gymnastikforening og atletikklub i Sønderborg. Mor til to voksne børn og mormor til to.

Hans Mogensen

Revisor

Hans bor i Rude Strand og er medlem af bestyrelsen for Rude Strand Højskole.