8 fotografer vandt hver en særpris
Fotoudstilling i Odder bød på mange smukke billeder

.KulturHub Odder udstillede 50 indsendte fotos fra hele kommunen i gågaden i Odder hele juni og juli. 

Blandt de 50 billeder valgte en dommerkomité otte ud til hver deres særpris. Fotograferne bag de otte billeder modtog hver en sponseret gave:

"Et stemningsfuldt sted". To drenge fanger krabber på Tunø Lystbådehavn taget af Birgit Schmidt. Hun vinder et gavekort på 500 kr. fra Køb Odder.

"Den smukkeste solopgang eller -nedgang". Et fint komponeret og dramatisk fanget billede på Hou Havn taget af Arne Bramsen. Han vinder et gavekort på 200 kr. fra Køb Odder.

"Foto og tekst passer sammen ". Coronatiden har fået mange flere ud at gå for at opleve den smukke og frodige natur som her ved Ulstrup i Sondrup Bakker fanget af Inger Anneberg. Hun vinder et gavekort på 300 kr. fra Køb Odder.

I kategorien "Et foto der inspirerer til gåture" har dommerkomitéen valgt et naturbilleder, der spiller med eventyr, kontraster og dybde taget i Vejlskoven i Odder af Lisa Westring. Hun vinder et eksemplar af bogen "GÅ - En hyldest til vandringen" fra Gads Forlag.

"Det fototeknisk bedste foto". Et smukt fotografi med fin detaljerigdom og stemning fanget af Sesse Karina Svalholm. Hun vinder et gavekort på 500 kr. fra billedtryk-firmaet Illux i Skanderborg.

"Et farvestrålende foto". Foråret brager igennem og skaber masser af liv og farver i Økologiens Have i Odder. Farverne er fanget af Svend Erik Larsen. Han vinder et eksemplar af fotografen Ann Malmgrens bog "Tivoli - en eventyrlig blomstrende have".

"Et hyggeligt og rart sted". Bøgen i Stampmølledalen er sprunget ud i et smukt forår fanget af Helle Strandberg Rochat. Hun vinder et gavekort på 300 kr. fra Køb Odder.

I kategorien "Et billede der giver lyst til at tage på picnic" er vand og klar himmel, udsyn mod havet og bænke klar til sommergæsterne på Tunø Havn. Karin Søndergaard har taget billedet. Hun vinder et eksemplar af bogen "Lone Landmands Kager".

De otte præmierede billeder kan alle ses på KulturHub Odders Facebook-side.


Kom til åbning af fotoudstilling
Du kan se 50 billeder fra hele Odder Kommune i gågaden i Odder