Kun for mænd: Vinylhistorier og whisky
Del dine unikke pladehistorier og smag på musikernes favoritwhisky

Mange mænd har stærke minder om en eller et par vinylplader, der har betydet noget særligt for dem eller ligefrem har været et vendepunkt i deres liv.

Det er de historier, vi i KulturHub Odder håber I vil dele denne aften torsdag den 27. oktober kl. 19-21, mens vi drikker et glas whisky ( eller noget andet), I spiller favoritplader I har taget med, fortæller og vi hygger os sammen i et rendyrket pladeunivers.

Alder betyder intet - hverken for deltagerne eller for de plader, der bliver spillet for hinanden inden fortællingerne ryger over bordet. Vinylen kan være en soulplade fra 60'erne, Rolling Stones, Alrune Rod, indisk musik, David Bowie, klassisk, jazz, Metallica, Peter Sommer eller enhvert andet band eller solist.

Medbring din plade på vinyl eller cd

Aftenen er kun for  mænd og er sat i værk, fordi mænd sjældent ses til kulturarrangementer på muséer, i teatret, på gallerier, i Musikhuset Aarhus osv...

Denne aften spiller I mænd hovedrollen sammen med jeres gode vinylhistorier, som I gerne vil dele med hinanden. Men meld dig også til, hvis du bare vil hygge dig med at høre de gode historier.  Vil du ikke medbringe din egen vinyl, spørg om andre har den eller tag den med på cd.

Aftenens vært er Steen Bille, formand for KulturHub Odder og mangeårig lytter til vinylplader.   

Info

Der er plads til 20-25 deltagere.   

Det koster 50 kr. at være med. 

Tilmeld dig via https://kulturhub.dk/event/vinyl-whisky-for-voksne-mnd-2022-10-27-22/register

Har du spørgsmål, skriv til Steen på formand@kulturhub.dkKultur fortalt i et digt
2 minutters oplæg om kultur blev til digtoplæsning ved Rotary-møde