Triokoncert støttes med 10.000 kr.
To engelske og en dansk folkemusiker giver intimkoncert på museum

Bluegrass, dreamfolk og politiske sange. Det venter tilhørerne den 8. marts 2024, når to britiske og en dansk folkemusiker giver en intim og unik koncert i foredragssalen på Odder Museum. Den byder på musik, sang og historiefortælling i ét på tværs af grænser.

Bag den anderledes triokoncert står det britiske men Odder-bosiddende, ægtepar forfatteren Angela og den professionelle musiker Tim Heymerdinger samt KulturHub Odder.

Tirsdag den 3. oktober fik trioen bevilget 10.000 kr. til koncerten ved afstemningsmødet med medlemmerne af Odder Kulturforening. 

Det anderledes ved koncerten er, at de tre musikere ikke blot synger og spiller deres sange hver for sig. De vil også hver især fortælle om baggrunden for og historien i den sang, de derefter vil spille. Derefter giver sangeren stafetten og fortællingen videre til den næste musiker.

Tilhørerne får også mulighed for at spørge og kommentere musikernes optræden i en dialog.

De tre musikere er:

  • Amit Dattani, der er en unik bluegrass-musiker fra the Midlands. Han spiller originale sange, der minder om fortidens, men som også er direkte socialt relevante i dag

  • Chris Cleverley, der er en velrespekteret moderne folkemusiker fra Bedfordshire. Han æteriske dreamfolk-musik spilles på national radio og er blevet meget positivt anmeldt i britisk presse

  • Gudmund Auring, der er en ældre dansk folkemusiker, respekteret for sine traditionelle sange med protest-temaer. Han er bl.a. manden bag Dansk Lærerforenings hymne "I tidens strøm".

Billetprisen vil blive 100 kr. Entréindtægter og støttemidler skal finansiere de britiske musikeres rejse til og fra Storbritannien, tarifbetaling af alle tre musikere og en lydmand samt løn til en museumsansvarlig.

Koncerten er støttet af Odder Kommunes kulturpulje i samarbejde med Odder Kulturforening.


Nørkleri, fortællinger og læseoplevelser
En hyggeaften med håndarbejde og historier