Udsolgt til triokoncert
Intim koncert med to britiske og en dansk folkemusiker får venteliste
Venteliste. Der er udsolgt til koncerten per 14. februar, men vil du stå på en venteliste ifald der er frafald, så send dit navn, mobilnummer og e-mailadresse til formand@kulturhub.dk eller til Steen på 25675186.

En aften med sange, fortællinger og samtaler
Fredag den 8. marts 2024 kl. 19-21.30 åbner vi døren til en unik og intim musikaften i foredragssalen på Odder Museum. To britiske og én dansk folkemusiker vil hver især og sammen fortælle historier om deres sange, inden de synger hver deres sang og bagefter giver stafetten videre til den næste.

Bag den anderledes koncert står den Odder-boende professionelle, britiske trommeslager Tim Heymerdinger og KulturHub Odder. Tim er trommeslager i bandet The Little Unsaid i England.

De har inviteret tre forskellige folkemusikere med hver deres lyd og stil til Odder:  Amit Dattani der spiller country blues and roots musik, dreamfolk-musikeren Chris Cleverley og den danske protestsanger Gudmund Auring, der bl.a. har skrevet Dansk Lærerforenings hymne "I tidens strøm".

Tilhørerne kommer til at sidde i en halvcirkel tæt på musikerne, der også sidder sammen , så de kan skabe en intim og hyggelig atmosfære. Små fortællinger eller storytelling er en del af deres optræden ligesom deres  sange ofte rummer en historie snarere end en vanlig sangtekst.

Per 14. februar er der udsolgt til koncerten.

Chris Cleverley fra Bedfordshire får gode anmeldelser for sine sange og fik prisen som FATEA Male Folk Artist of the Year 2019 og 2022.

Amit Dattani fra the Midlands spiller også originale sange og melodier, der sikrede ham en nominering som Best Folk Act ved BMA Awards.

Gudmund Auring synger traditionelle danske sange og protestsange med sin barytonstemme.

Selv om de tre musikere er forskellige, skriver og synger de alle sange om social og miljømæssig retfærdighed, naturens skønhed og om at sætte fællesskabet i spil.

Der vil være tid til at spørge og diskutere historier og sange med musikerne.

Døren åbnes kl. 18.30, mens selve koncerten starter kl. 19 og slutter kl. 21.30. Entrépris er 100 kr. 

Koncerten er støttet af Odder Kommunes kulturpulje i samarbejde med Odder Kulturforening.
Kulturhistorisk gåtur i Dyngby
Erling Bendix Jensen er guide for en kulturhistorisk gåtur i Dyngby.