Vind bogen "GÅ"
Beskriv dine gåture for os og send historien til os

Kulturhistoriske gåture kan samle mennesker og få dem til at mikse motion, natur, kultur og socialt samvær. Det viser de foreløbigt tre ture, som KulturHub Odder har været vært for i Saksild og den første tur med skovbadning og haikus, som afvikles i slutningen af maj.

Derfor ønsker vi at sætte bogen “GÅ - En hyldest til vandringen” doneret af Gads Forlag på spil til en person, som sender os den bedste beretning om det, gåturen eller vandringen giver vedkommende.

Historien, du sender ind, skal række ud over den hyggelige familie/vennetur, motionen og indkøbsturen, som de fleste kender gåture fra. Vi håber, at du har oplevet noget andet og måske mere på dine ture sådan som det også skildres i bogens alsidige kapitler - uden at du skal sammenligne dig med dem.

  • forfatteren Steen Steensen Blicher blev inspireret til at skrive på sine lange og mange vandringer på den jyske hede

  • filosoffen Søren Kierkegaard slog fast, at han gik sig til sine største tanker på turene rundt i København

  • videnskabsmanden Niels Bohr diskuterede sine teorier med kolleger på lange gåtur i Fælledparken

  • forfatteren Charles Dickens gik og gik rundt i London og opsnusede idéer til sine historier i gaderne

  • H.C. Andersen digtede en række eventyr, mens han gik lange ture

Derfor: Skriv til os og fortæl, hvordan gå- eller vandreture har givet dig noget ekstra ud over velvære, motion og frisk luft. Det er også en vigtig kvalitet ved at gå, men vi vil gerne opleve, hvordan det at gå kan føre mere med sig.

Send din lille eller længere historie ind til os via mail til info@kulturhub.dk senest den 15. juni kl. 20 - og send gerne et foto med. Så er du med i lodtrækningen om bogen “GÅ - En hyldest til vandringen”, som vi har fået doneret af Gads Forlag. Karsten Wind Meyhoff har redigeret bogen.

Sender du en historie ind til os, giver du os samtidig tilladelse til at offentliggøre den på vores hjemmeside kulturhub.dk

Vi trækker lod om GÅ-bogen den 15. juni om aftenen.


Vis os dit favoritsted og deltag i vores fotokonkurrence
Dit billede kan blive udstillet og vinde en præmie