Vinylmusik og gode historier for mænd
Et stærkt samvær opstår, når mænd samles om en fælles passion

KulturHub Odders foregående otte vinylaftener har vist, at mange mænd både har stærke minder fra vinylplader eller numre, de har hørt, og gerne vil dele dem åbenhjertigt med andre mænd.

Det er netop de historier, de toner og det fællesskab som vi inviterer mænd til at dele onsdag den 27. marts kl. 19-21.30 hos Teaterværkstedet Madam Bach på Jernaldervej 35 i Odder. 

Idéen er, at deltagerne skiftes til at vise en plade frem og fortælle en historie, der knytter sig til den for de andre. Derefter spiller hver især et nummer fra den eller de medbragte favoritplader på en pladespiller, og et udstyr som Bjarne Højer stiller op. Til nød er musik fra cd'er osse ok denne aften.

Alderen betyder intet - hverken deltagernes eller musikkens. Numrene kan være soul fra 60'erne, Steppeulvene, Bruce Springsteen, jazz, pigtråd, pop, punk, elektronisk, hip hop, Beatles, viser, D.C. Fontaine, metal, Savage Rose osv.

Tilmeld her

Det vigtige er, at denne aften spiller mænd hovedrollen med deres egne historier og betydningsfulde musik. Der er drikkevarer til fri afbenyttelse.

Aftenens vært er Steen Bille, formand for KulturHub Odder og mangeårig lytter til vinylplader. 

Der er plads til 12 deltagere, men der skal minimum 8 til for at gennemføre. Det koster 25 kr. at være med, mens  medlemmer af KulturHub Odder slipper gratis.

Desuden er vinylaftener på kalenderen onsdag den 27. marts og torsdag den 25. april.

Nørkleri, historier og læseoplevelser
Kom med dit strikketøj, hækleri, broderi mv. og lyt til gode historier