Sange og historier der forener os

Intim koncert med to britiske og én dansk folkemusikere på Odder Museum

Arrangementet er udsolgt

Per 14. februar er koncerten udsolgt. Vil du på en venteliste, så send dit navn, mobilnummer og e-mailadresse til formand@kulturhub.dk eller en sms til Steen på 25675186.

En aften med sange, fortællinger og samtaler

Fredag den 8. marts 2024 åbner vi døren til en unik og intim musikaften i foredragssalen på Odder Museum. To britiske og én dansk folkemusiker vil hver især og sammen fortælle historier om deres sange, inden de synger hver deres sang og bagefter giver stafetten videre til den næste.

Bag den anderledes koncert står det Odder-boende professionelle, britiske trommeslager Tim  Heymerdinger og KulturHub Odder. Tim er trommeslager i bandet The Little Unsaid i England. 

De har inviteret tre forskellige folkemusikere med hver deres lyd og stil til Odder: Amit Dattani der spiller country blues og roots musik, dreamfolk-musikeren Chris Cleverley og den danske protestsanger Gudmund Auring, der bl.a. har skrevet Dansk Lærerforenings hymne "I tidens strøm".

Tilhørerne kommer til at sidde i en halvcirkel tæt på musikerne, der også sidder sammen , så de kan skabe en intim og hyggelig atmosfære. Små fortællinger eller storytelling er en del af deres optræden ligesom deres  sange ofte rummer en historie snarere end en vanlig sangtekst.

Der vil være tid til at spørge og diskutere historier og sange med musikerne.

Døren åbnes kl. 18.30. 

Koncerten er støttet af Odder Kommunes kulturpulje i samarbejde med Odder Kulturforening.


Dato & tid
fredag
8. marts 2024
19.00 21.30
Adresse

Odder Museum, foredragssal

Møllevej 3-5
8300 Odder
Danmark
--Odder Museum, foredragssal--
Få kørselsvejledning
Arrangør

KulturHub Odder og Tim Heymerdinger

info@kulturhub.dk
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.